Faillissementen natuurlijke personen
Faillissementen rechtspersonen
WSNP
Dataroom
Gerechtelijke incasso
Incassoʼs
Internationale incasso
Minnelijke incasso
Uitvoeren van het vonnis
Arbeidsrecht
Bestuursrecht
Bouwrecht
Faillissementsrecht
Familierecht
Handelsrecht
Huurrecht
Intellectueel Eigendomsrecht
Milieurecht
Ondernemingsrecht
Ontslagrecht
Paardenzaken
Transportrecht

Tarieven

 
Openheid van (financiŽle) zaken
Bij Kolkman Advocaten komt u nooit voor financiŽle verrassingen te staan. Tijdens het eerste intakegesprek bespreken wij met u welke advocaat het meest geschikt is om uw zaak te behandelen en vanaf welk moment en tegen welke condities hij of zij voor u zal werken. Dat wordt in de opdrachtbevestiging vermeld.

Voor de meeste zaken rekenen wij een uurtarief. De hoogte hiervan varieert afhankelijk van de complexiteit en spoedeisendheid van de zaak en de vereiste specialisatie en ervaring van de advocaat. Aan het eind van de maand ontvangt u een gespecificeerde factuur over de uren die uw advocaat die maand heeft gemaakt. Zo heeft u altijd een helder inzicht in de werkzaamheden die wij voor u uitvoeren.

Voor incassozaken hanteren wij specifieke incassotarieven. Een berekening op basis van een uurtarief is in dergelijke zaken veelal niet aan de orde. Op alle opdrachten die door Kolkman Advocaten worden aanvaard zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Heeft u een vraag aan ťťn van onze specialisten over een specifiek vraagstuk, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.
 
spacer
spacer Kolkman Advocaten voor ondernemers | Twentepoort Oost 55a Almelo | info@kolkman.nl PRIVACY | ALGEMENE VOORWAARDEN | LINKS | DISCLAIMER
Om inzicht te krijgen in het gedrag van bezoekers op onze website maken we gebruik van Google Analytics. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies.
Meer informatie    
   AKKOORD