Faillissementen natuurlijke personen
Faillissementen rechtspersonen
WSNP
Dataroom
Gerechtelijke incasso
Incassoʼs
Internationale incasso
Minnelijke incasso
Uitvoeren van het vonnis
Arbeidsrecht
Bestuursrecht
Bouwrecht
Faillissementsrecht
Familierecht
Handelsrecht
Huurrecht
Intellectueel Eigendomsrecht
Milieurecht
Ondernemingsrecht
Ontslagrecht
Paardenzaken
Transportrecht

Internationale incasso

 
De internationale markt biedt veel kansen voor ondernemers. Desondanks bestaat het risico dat uw buitenlandse debiteur de vordering niet voldoet. Het innen van dergelijke vorderingen is vaak extra ingewikkeld. Gelukkig is Kolkman Advocaten u ook op internationaal vlak van dienst.

De advocaten die werkzaam zijn in onze incassopraktijk bezitten hiervoor de benodigde specialistische kennis. Wij zijn daarom in staat naast uw nationale ook uw internationale vorderingen doeltreffend te incasseren. In beginsel zullen wij de effectieve incassomiddelen gebruiken die door de Europese wetgever in het leven zijn geroepen. Mocht dit voor uw vordering niet mogelijk zijn dan hebben wij een uitgebreid netwerk van (incasso)partners in heel Europa tot onze beschikking. Voor zover nodig werken wij samen met onze buitenlandse partners om het beste resultaat voor u te behalen. Wij houden hierbij de regie in handen, zodat de procedure transparant is en de kosten beperkt blijven.
 
spacer
spacer Kolkman Advocaten voor ondernemers | Twentepoort Oost 55a Almelo | info@kolkman.nl PRIVACY | ALGEMENE VOORWAARDEN | LINKS | DISCLAIMER
Om inzicht te krijgen in het gedrag van bezoekers op onze website maken we gebruik van Google Analytics. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies.
Meer informatie    
   AKKOORD