Faillissementen natuurlijke personen
Faillissementen rechtspersonen
WSNP
Dataroom
Gerechtelijke incasso
Incassoʼs
Internationale incasso
Minnelijke incasso
Uitvoeren van het vonnis
Arbeidsrecht
Bestuursrecht
Bouwrecht
Faillissementsrecht
Familierecht
Handelsrecht
Huurrecht
Intellectueel Eigendomsrecht
Milieurecht
Ondernemingsrecht
Ontslagrecht
Paardenzaken
Transportrecht

Incassoʼs

 
Blijft uw vordering ondanks uw sommaties onbetaald? Kolkman Advocaten neemt u de incassowerkzaamheden graag uit handen. Hierdoor worden uw lasten verlaagd en de druk op uw debiteur verhoogd.

Kolkman Advocaten heeft een gerenommeerde incassopraktijk voor het effectief incasseren van al uw vorderingen. Al jarenlang zijn onze advocaten zowel grootbedrijven als het midden- en kleinbedijf van dienst in deze specifieke branche. Elke onderneming, vordering en debiteur is anders. Daarom kennen wij geen standaard incassoproces. Wij richten ons proces altijd in volgens uw wensen. Tijdens de incassowerkzaamheden ligt onze focus op: het snel beschikken over het gevorderde bedrag, behoud van uw (zakelijke) relatie en geen bijkomende kosten.

Als u een vordering uit handen wilt geven, hoeft u slechts de openstaande facturen te mailen naar incasso@kolkman.nl Heeft u liever persoonlijk contact? Maak dan direct een afspraak voor een gesprek met een van onze advocaten. Wij brengen u vrijblijvend op de hoogte van onze dienstverlening.
 
spacer
spacer Kolkman Advocaten voor ondernemers | Twentepoort Oost 55a Almelo | info@kolkman.nl PRIVACY | ALGEMENE VOORWAARDEN | LINKS | DISCLAIMER
Om inzicht te krijgen in het gedrag van bezoekers op onze website maken we gebruik van Google Analytics. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies.
Meer informatie    
   AKKOORD