Faillissementen natuurlijke personen
Faillissementen rechtspersonen
WSNP
Dataroom
Gerechtelijke incasso
Incassoʼs
Internationale incasso
Minnelijke incasso
Uitvoeren van het vonnis
Arbeidsrecht
Bestuursrecht
Bouwrecht
Faillissementsrecht
Familierecht
Handelsrecht
Huurrecht
Intellectueel Eigendomsrecht
Milieurecht
Ondernemingsrecht
Ontslagrecht
Paardenzaken
Transportrecht

Wie zijn wij?

 

Kolkman Advocaten voor Ondernemers

 
Kolkman Advocaten is een gespecialiseerde advocatenfirma, opgericht door mr. F. (Eddy) Kolkman in 1988. Wij houden ons uitsluitend bezig met commerciŽle advocatuur voor ondernemers. Tot onze cliŽntenkring behoren voornamelijk groothandels, transport-, bouw- en installatiebedrijven, en industriŽle ondernemingen in Oost-Nederland.

Ook bij financiŽle problemen of een op handen zijnde faillissement staat Kolkman Advocaten u bij. Wij stellen onder andere algemene voorwaarden op om uw eigendommen, als het erop aankomt, veilig te stellen. Een bijzondere activiteit is de begeleiding rond aan- en verkoop van bedrijven, al dan niet in faillissementssituaties.

Professioneel, strijdbaar en daadkrachtig
Alle medewerkers van Kolkman Advocaten Ė van advocaten en juridisch adviseurs tot bewindvoerders en faillissementsmedewerkers Ė zijn zeer deskundig en bijzonder ervaren in de praktijk. Onze aanpak is, oplossingsgericht, snel en efficiŽnt. Wij strijden voor uw persoonlijke en economische belangen.

Wij onderscheiden ons door:
  • Kennis en ervaring. Bij Kolkman Advocaten zult u direct ervaren dat u te maken heeft met deskundige advocaten met sectorspecifieke expertise en ervaring.
  • Eerlijk en betrouwbaar. Onze integriteit, onafhankelijkheid en inzet is allesbepalend. Wij geven u eerlijk advies over de kans van slagen van uw zaak. Wij kunnen niet garanderen dat u een zaak wint, maar wel dat wij deze altijd met de grootst mogelijk inzet en met doordachte argumenten voor u zullen bepleiten.
  • Een pragmatische aanpak. Waarom een zaak laten escaleren als dit niet nodig is? Kolkman Advocaten zoekt naar praktische oplossingen die uitvoerbaar zijn op korte termijn.
  • Betrokkenheid en flexibiliteit. Wij werken met u aan een duurzame relatie, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en empathie. Wij bijten ons vast in uw zaak en staan dag en nacht voor u klaar. Oůk in het weekend of tijdens vakanties.
  • Heldere tariefafspraken en inzicht in de verrichte werkzaamheden.

Heeft u een vraag aan ťťn van onze specialisten over een specifiek vraagstuk, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.
 
spacer
spacer Kolkman Advocaten voor ondernemers | Twentepoort Oost 55a Almelo | info@kolkman.nl PRIVACY | ALGEMENE VOORWAARDEN | LINKS | DISCLAIMER
Om inzicht te krijgen in het gedrag van bezoekers op onze website maken we gebruik van Google Analytics. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies.
Meer informatie    
   AKKOORD