Advocaten
mr. F. Kolkman
mw. mr. A. Sarokhani
mw. mr. S. Ohanyan
mw. mr. S.T.J. Peters
Bewindvoerders / Faillissementsmedewerkers
dhr. C. Gent
mw. S.M. Kolkman-Holtkamp
mr. T. van Ree
Juridisch medewerkers
mr. S. Steenhagen
mr. J.B. Cornelissen
mr. Q.Y.T. Bruins
Financiële administratie
mw. A. Teunissen
Administratieve ondersteuning
mw. K. van Veldhuisen

mr. F. Kolkman

 

Advocaat/directeur

 
Specialismen
Arbeidsrecht
Bouwrecht
Faillissementsrecht
Handelsrecht
Ondernemingsrecht
Paardenzaken
 
Lidmaatschappen
• Insolad. (link)
• Insol International. (link)
• Vereniging voor Bouwrecht-Advocaten (VBR-A). (link)

Eddy Kolkman (1962) is afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen met als specialisatie bedrijfsrecht/sociaal economisch recht. Hij was in 1988 de oprichter van dit kantoor. Daarvoor is hij drie jaar werkzaam geweest als advocaat bij een middelgroot kantoor dat zich voornamelijk bezig hield met faillissementsrecht. In 2006 heeft hij de Grotius specialisatieopleiding faillissementsrecht aan de Grotius Academie van de Universiteit Nijmegen gevolgd, in 2007 de specialisatieopleiding Financiële Economie voor Curatoren aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en in 2008/2009 de Insol International Fellowship opleiding van de internationale specialisatievereniging voor curatoren Insol International. Eddy houdt zich voornamelijk bezig met faillissementsrecht, zowel als curator als aan de zijde van schuldeisers en bestuurders van failliete vennootschappen. Daarnaast treedt hij veelvuldig op voor werkgevers in arbeidsgeschillen en in handelsgeschillen tussen bedrijven onderling. Als lid van de Vereniging van Bouwrechtadvocaten behandelt hij bouwzaken bij de Raad van Arbitrage voor de Bouwbedrijven. Als bijzondere interesse behandelt hij paardenzaken.

Rechtsgebiedenregister
Mr. F. Kolkman heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
- Arbeidsrecht
- Insolventierecht
- Ondernemingsrecht
- Vastgoedrecht

De registratie in het rechtsgebiedenregister verplicht advocaten elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te halen op ieder geregistreerd rechtsgebied.
 
E-mailadres:
f.kolkman@kolkman.nl
 
Doorkiesnummer:
(0546) 58 88 22
 
 
mr. F. Kolkman
spacer
spacer Kolkman Advocaten voor ondernemers | Twentepoort Oost 55a Almelo | info@kolkman.nl PRIVACY | ALGEMENE VOORWAARDEN | LINKS | DISCLAIMER
Om inzicht te krijgen in het gedrag van bezoekers op onze website maken we gebruik van Google Analytics. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies.
Meer informatie    
   AKKOORD