Advocaten
mr. F. Kolkman
mr. R.A. Shenouda
mw. mr. A. Sarokhani
mr. J.N.M. Blom
Bewindvoerders / Faillissementsmedewerkers
dhr. C. Gent
mw. S.M. Kolkman-Holtkamp
mr. T. van Ree
Juridisch medewerkers
mw. mr. S. Ohanyan
mr. P.G. Blom
Financiële administratie
mw. F. Arena-di Stefano
Administratieve ondersteuning
mw. K. van Veldhuisen
mw. M. Zoutenbier
mw. L.H. Bernsen

mw. mr. A. Sarokhani

 

Advocaat

 
Specialismen
Faillissementsrecht
Gerechtelijke incasso
Handelsrecht
Incassoʼs
Ondernemingsrecht
 
Atossa Sarokhani is sinds februari 2018 werkzaam bij Kolkman Advocaten. Atossa is in 2018 beëdigd als advocaat. Atossa is in 2016 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit met als specialisatie het Ondernemingsrecht. Tijdens haar studie heeft Atossa relevante werkervaring opgedaan als incassomedewerker en als juridisch medewerker. Verder is Atossa tijdens haar bestuursjaar voorzitter geweest van Wetswinkel Nijmegen en is zij nadien geruime tijd verbonden geweest aan de Wetswinkel als juridisch adviseur. Na het afronden van haar bestuursjaar heeft Atossa stage gelopen bij een middelgroot advocatenkantoor in Den Haag.

Na haar studie is Atossa onder meer als juridisch medewerker werkzaam geweest bij een middelgroot advocatenkantoor in Rotterdam op de sectie Ondernemingsrecht en bij Kolkman Advocaten.

Binnen Kolkman Advocaten houdt Atossa zich voornamelijk bezig met het verbintenissenrecht, het faillissements- en ondernemingsrecht en incassogeschillen.

 
E-mailadres
a.sarokhani@kolkman.nl
 
Doorkiesnummer:
(0546) 58 88 88
 
 
mw. mr. A. Sarokhani
spacer
spacer Kolkman Advocaten voor ondernemers | Twentepoort Oost 55a Almelo | info@kolkman.nl JURIDISCH ADVIES | ALGEMENE VOORWAARDEN | LINKS | DISCLAIMER